LANA USLUGE

Bosna i Hercegovina, a možemo slobodno istaknuti i cijeli Balkan obiluje veoma kvalitetnom šomom, Lana Export Import svoj proizvodni pogon zasniva na obradi masivnog drveta i kvalitetnih drvnih prerađevina sa prostora Bosne i Hercegovine.

RASKRAJANJE PLOČA

Savremenim i specijalnim mašinama režemo ploče po mjeri kupca. Rezovi su laserski precizni, što kupcima omogućava manji gubitak i efikasnije montiranje željenog proizvoda.

 

NANOŠENJE RAZNOBOJNIH TRAKA

Proces katanja, gdje smo u mogućnosti da klijent bira debljinu i boju trake kao i kvalitet. U ponudi imamo najmodernije i najkvalitetnije trake kao i sam stroj na kome se process završava.

 

BRZO SUŠENJE

Vlastite komore novije generacije omogućuju kvalitetno sušenje građe. Nakon završenog procesa građa je spremna za transport i ugradnju.

PRODAJA

Pored proizvodnih kapaciteta imamo i svoje veleprodaje i lagere građevinskog materijla u Banja Luci. Pored naših proizvoda zastupamo i poznate brendove građevinkog materijala kao što su Iverica, Bjelovar, Forest, Hungary, Cement Nasice i mnoge domaće proizvođače.

Vršimo prodaju visokog kvaliteta rezane građe i građevinskog materijala svih vrsta uz dostavu.

U svojoj prodajnoj ponudi imamo sve vrste ogrijevnog drveta i briketa, brodski pod i lamperiju.

 

Prodaja pločastog materijala

Iverica (sirova, oplemenjena, furnirana…), radne ploče i lajsne, lesonit ploče, OSB ploče, QSB ploče, HDF ploče, žute opažne ploče, vodootporne ploče, kant traka.

Repromaterijal za stolare

Suva stolarska građa, euro blok, krila vrata, frize za vrata, obloge za krila vrata (krafmaster, HDF, MDF), papirno saće, sudoper, sve vrste ljepila i ostalo…

NAŠI PARTNERI